انجام پایان نامه ارشد و دکتری تصميمگيري و خط مشيگذاري عمومي که از گرایش های مدیریت دولتی می باشد را می توان با دانشتن نمونه کار به خوبی پیش برد. در این بخش از آموزش انجام پایان نامه ارشد و دکتری تصميمگيري و خط مشيگذاري عمومي سعی در ارائه نمونه فصل 5 داریم تا علاقه مندان با نحوه انجام پایان نامه ارشد و دکتری تصميمگيري و خط مشيگذاري عمومي بیشتر آشنا شوند. انجام پایان نامه حاضر در سال 1393 در دانشگاه علامه به سرانجام رسیده است. علاقه مندان به انجام پایان نامه ارشد و انجام رساله دکتری می توانندبا ذکر منبع از این فایل استفاده نمایند.
مقدّمه
آنچه تحت عنوان تجزيه و تحليل يافتهها در فصل چهارم ارائه شد، ناظر به ارائه نتايج دو مرحله «کدگذاري باز» و «کدگذاري محوري» از مراحل سهگانه کدگذاري روش دادهبنياد بود. خروجي کدگذاريهاي مذکور منجر به پاسخ به چهار سؤال فرعي تحقيق شد که در انتهاي فصل گذشته اين پاسخها به تفکيک ذکر گرديد. در اين فصل ابتدا يافتههاي مربوط به مرحله «کدگذاري انتخابي» پژوهش که منجر به پاسخ به سؤال اصلي تحقيق ميشود، ارائه ميشود. البته اين بدان معنا نيست که پاسخ به سؤالات اصلي ما را از پاسخهاي مذکور براي سؤالات فرعي بينياز کند، بلکه پاسخ به سؤالات فرعي تحقيق به عنوان دستاورد اصلي تحقيق قابل توجّه و حائز اهميت است. در عين حال خروجي مرحله کدگذاري انتخابي در اين فصل مطالبي فراتر از «عوامل مؤثر بر تدوين»، «بازيگران تدوين»، «فرآيند تدوين» و «ابرخط مشيهاي حاکم بر تدوين» که همان سؤالات فرعي تحقيق بودند، ميباشد.
پس از تشريح فرآيند «کدگذاري انتخابي»، اعتبارسنجي (بيروني) پژوهش در قالب تبيين نوآوريهاي تحقيق آمده است. اين مطالب از آن جهت «نوآوري» در پژوهش نام گرفتهاند که سابقه نظري در ادبيات موضوع نداشته و با توجه به شرايط تدوين خط مشيهاي زيستمحيطي کشور شکل گرفتهاند. اين نوآوريها در سه بخش «نوآوري در مفهومسازي»، «نوآوري در مقولهبندي» و «نوآوري در قضاياي تئوريک» تبيين شدهاند.
در ادامه «موانع و محدوديتهاي تحقيق» ذکر شده است. نهايتاً بخش پاياني اين فصل به بيان «ساير دستاوردهاي پژوهش» اختصاص دارد که ذيل آن علاوه بر تبيين مسائل خاص زيستمحيطي کشور، يک دستهبندي از مفاهيم انتزاعي 119 گانه تحقيق ارائه شده است. اين فصل با ارائه پيشنهادهايي در قالب دو دسته پيشنهادهاي «اجرايي» و «پژوهشي» پايان مييابد.
5-1- کدگذاري انتخابي (استخراج گزارههاي تئوريک)
نظريه¬پردازان ¬داده¬بنياد، نظريه خودشان را در سه شکل ممکن ارائه مي¬دهند: (1) الگوي کد¬گذاري بصري ، (2) مجموعه¬اي از قضايا (يا فرضيهها) و (3) داستاني که به شکل روايي نوشته ميشود. ابتدا نظريه تحقيق در قالب «گزارههاي حکمي» و يا «قضاياي تئوريک» که طيّ فرآيند کدگذاري انتخابي بدست آمدهاند، بيان ميشوند. اين گزارهها به روابط بين مقولهها اشعار دارند و هر کدام از آنها ميتوانند شامل زيرگزارههايي (زير- قضيه) نيز باشند. استراوس و کوربين از اين مرحله به منزله جرياني براي تلفيق و پالايش نظريه ياد کردهاند.
قضيه 1: تدوين خط مشيهاي زيستمحيطي در «بافت توسعه پايدار» شکل ميگيرد.
زيرقضيه 1-1: شرايط اقتصادي، سياسي و اجتماعي کشور از جمله عوامل محيطي تدوين خط مشيهاي زيستمحيطي محسوب ميشوند.
زيرقضيه 1-2: شرايط جهاني يکي از عوامل محيطي تدوين خط مشيهاي زيستمحيطي محسوب ميشود.
قضيه 2: وضع موجود تدوين خط مشيهاي زيستمحيطي کشور آميخته با «دوگانگيهاي متناقضنما» است.
زير قضيه 2-1: قوه مقنّنه در تدوين خط مشيهاي زيستمحيطي کشور درگير «دوگانگي حفاظت-بهرهبرداري» است.
زيرقضيه 2-2: قوه مجريه و دستگاههاي زيرمجموعه آن در تدوين خط مشيهاي زيستمحيطي کشور درگير «دوگانگي گرايش- کنش» زيستمحيطي است.
زيرقضيه 2-3: قوه قضاييه و بازيگران مستقل در تدوين خط مشيهاي زيستمحيطي کشور درگير «دوگانگي دانش- کنش» زيستمحيطي است.
زيرقضيه 2-4: سازمان حفاظت محيط زيست (بوروکراسي محيط زيست کشور) در تدوين خط مشيهاي زيستمحيطي درگير «دوگانگي ساختار- کارکرد» است.
قضيه 3: وضع مطلوب تدوين خط مشيهاي زيستمحيطي کشور آميخته با مجموعهاي از «هنجارهاي بنيادين» است.
زيرقضيه 3-1: «امانت باوري عمومي» لازمه تحقّق وضع مطلوب تدوين خط مشيهاي زيستمحيطي کشور است.
زيرقضيه 3-2: «سنّتمداري خلقت طبيعي» لازمه تحقّق وضع مطلوب تدوين خط مشيهاي زيستمحيطي کشور است.
در صورت داشتن هرگونه سوال در ارتباط با نحوه انجام پایان نامه ارشد و دکتری تصميمگيري و خط مشيگذاري عمومي با ما در ارتباط باشید.
انجام پایان نامه با موضوع سبک های تفکر می تواند ایده جالبی باشد که دانشجویان از آ [...]
در این بخش از آموزش انجام پایان نامه با موضوع مدیریت خدمات کشوری سعی در ارائه نمو [...]
انجام پایان نامه با موضوع کارآفرینی ورزشی یا انجام پایان نامه با هر موضوعی ر [...]
برگزاری تکمیل ظرفیت آزمون استخدامی آموزش و پرورش 1403؛ به زودی [...]
همراه ما باشید با آخرین اخبار پژوهشی کشور در بهمن ماه 1402. [...]
جدیدترین اخبار علمی کشور را می توانید اینجا در وبسایت آکادم [...]
آخرین اخبار علمی - پژوهشی کشور در ادامه به حضورتان ارائه می گردد. [...]