در بخش حاضر به منظور آموزش انجام کار پایان نامه های دکتری، نمونه کار پایان نامه دکتری که در دانشگاه اصفهان انجام شده است، ارائه گردید. دانشجویان می تانند از این فایل جهت انجام کار پایان نامه های دکتری خود با ذکر منبع استفاده نمایند. انجام پایان نامه دکتری حاضر در رشته مهندسی مواد و در سال 1394 به سرانجام رسیده است.
در ادامه، عمليات گرمادهي محلول ها تا دماي 380 درجه ي سانتيگراد صورت گرفت تا در ابتدا آب اضافي تبخير شده و يک ژل ويسکوز حاصل شود. به اين ژل ويسکوز پيش ساز اطلاق شده و در اثر ادامه ي گرمادهي يک واکنش خوداحتراق در آن انجام شد. در اثر انجام واکنش خوداحتراق، حجم زيادي از فازهاي گازي آزاد و خاکستر سياه رنگ حجيمي بر جاي ماند. واکنش احتراق (شامل حذف آب ديونيزه، شکل گيري پيش ساز و انجام واکنش خوداحتراقي) در زماني کمتر از 15 دقيقه کامل و زمان واقعي احتراق کمتر از 5~ ثانيه برآورد شد.
خاکستر سياه حجيم و متخلخل حاصله، در يک هاون دستي سراميکي خرد شده و سپس پودرهاي برجاي مانده به منظور حذف هر گونه گليسين و نيترات باقيمانده و يا محصولات ناخواسته ي حاصل از احتراق، تحت عمليات حرارتي کلسينه با اتمسفرهاي متفاوت قرار گرفتند.
پس از انتخاب اتمسفر مناسب، پودرهاي کلسينه شده (نمونه ي I) تحت انجام آسيا کاري مکانيکي قرار گرفتند تا علاوه بر کاهش اندازه ي ذرات پودر، آگلومره هاي حاصل از فرآيند روش گليسين-نيترات نيز شکسته شوند. در اين راستا، از يک دستگاه آسياب گلوله اي سياره اي پرانرژي (Fritsch, Mono mill Pulverisette 6 classic line model) داراي يک محفظه ي آسيا از جنس زيرکونيا با حجم 500 ميلي ليتر و گلوله هاي زيرکونيا با قطر 2 ميلي متر در محيط اتيل الکل استفاده شد.
پس از اتمام آسيا کاري و حذف اتيل الکل در دستگاه تبخيرکننده ، پودرهاي آسيا شده جمع آوري و به مدت 1 ساعت در يک دستگاه آوِن با دماي 67 درجه ي سانتيگراد خشک شدند. در ادامه و به منظور بررسي اثر اندازه دانه بر رفتار رسانايي الکتريکي، پودرهاي کلسينه شده قبل (نمونه ي I) و بعد از 1 و 3 ساعت آسيا کاري (به ترتيب نمونه هاي II و III)، تحت فشار تک محوره ي 50 مگاپاسکال به شکل ديسک هايي با ابعاد 1×10 Ø ميلي متر درآمدند.
نتايج به دست آمده تا پايان اين مرحله، همانگونه که در فصل 3 ارائه شده، حاکي از آن بود که نمونه ي II در مقايسه با نمونه هاي I و III، رسانايي الکتريکي به مراتب بالاتري نشان داد. لذا، کليه ي ترکيبات استوکيومتري CuxMn3-xO4 (3/1≥x≥9/0) پس از توليد وانجام عمليات کلسينه، به مدت 1 ساعت آسيا کاري شدند. سپس اين پودرها به شکل ديسک هايي با ابعاد مذکور درآمده و پيش از انجام آزمون رسانايي الکتريکي و بررسي اثر ميزان مس، در دماي 1250 درجه ي سانتيگراد به مدت 2 ساعت با نرخ گرمايش 3 درجه ي سانتيگراد بر دقيقه سينتر شدند
در صورت داشتن هرگونه سوال در ارتباط با آموزش انجام کار پایان نامه های دکتری با ما در ارتباط باشید.
این بخش از آموزش انجام پایان نامه برق به ارائه نمونه فصل 5 پایان نامه برق اخ [...]
اصطلاحات روش تحقیق به انگلیسی. در این بخش سعی داریم اصطلاحات روش [...]
در ادامه آموزش [...]
در ادامه جدیدترین و آخرین اخبار علمی پژوهشی کشور به حضورتان ارائه می گردد. با ما همراه باشید. [...]
این بخش معرفی موسسات برتر انجام رساله دکتری اختصاص دارد. موسسات برتر انجام رساله دکتری [...]
در ادامه آخرین اخبار حوزه علمی کشور را خدمتتان ارائه می نماییم. با ما همراه باشید. [...]
در ادامه نظر شما را به آخرین اخبار علمی - پژوهشی کشور جلب می نماییم. با ما همراه باشید. [...]
نظر شما را به چند خبر کوتاه علمی - پژوهشی کشور جلب می نماییم. با ما در ارتباط باشید. [...]