انجام پایان نامه برنامه ریزی و رفاه اجتماعی را می توان با داتشن نمونه کار به راحتی پیش برد. در ادامه آموزش انجام پایان نامه برنامه ریزی و رفاه اجتماعی سعی در ارائه نمونه فصل سوم پایان نامه داریم تا علاقه مندان به این رشته با نحوه انجام پایان نامه آشنا شوند. انجام پایان نامه برنامه ریزی و رفاه اجتماعی حاضر در این بخش در سال 1391 در دانشگاه علامه طباطبایی تهران به اتمام رسیده است. دانشجویان علاقه مند به انجام پایان نامه برنامه ریزی و رفاه اجتماعی می توانند با ذکر منبع از این فصل در انجام پایان نامه اشد و رساله دکتری خود بهره ببرند.
روش جمع آوری اطلاعات
ابزار گرد آوری اطلاعات در انجام پایان نامه برنامه ریزی و رفاه اجتماعی حاضر پرسشنامه می باشد. با استفاده از پرسشنامه به بهترین نحو ممکن اطلاعات گردآوری خواهد شد.
جامعۀ آماری
در پژوهش ها و بررسی های نمونه ای، بایستی از قبل جامعه ای که پژوهش علمی در آن انجام می پذیرد کاملا مشخص و معین باشد تا بتوان راجع به انتخاب نمونه، به گونه ای که معرف جامعۀ مورد مطالعه باشد، تصمیم گرفت و از اطلاعات به دست آمده از آن، استنتاج آماری و علمی به عمل آورد. جامعۀ آماری در این پژوهش کلیۀ جمعیت سرپرستان خانوارهای روستای بخش آباد شهرستان دامغان میباشد که برابر با 100 خانوار می باشد.
واحد تحلیل
واحد تحلیل در این پژوهش فرد (سرپرت خانوار ) می باشد.
روش نمونه گیری
روش نمونه گیری در این پژوهش، سرشماری(کل شماری) است.«سرشماری حاصل کسب اطلاعات از همۀ اعضای گروه است»(دواس،1386 :67)
تعریف نظری و عملیاتی متغیرها
تعریف نظری و عملیاتی متغیروابسته
تعریف نظری سبد مصرفی خانوار
متغیر وابسته در این تحقیق سبد مصرفی خانوار است که بر طبق تعریفی که مرکز آمار ایران از این مفهوم ارائه داده است،عبارت است از: مجموعه ای از کالاها و خدمات ضروری برای زندگی یک خانواده که به طور پیوسته مورد مصرف قرار می گیرد و مخارج تهیۀ این کالاها،هزینۀ معاش آن خانواده را تشکیل می دهد که محقق با توجه به تعریف سولومون از رفتار مصرفی و هم چنین طبق نظریۀ انگل در ارتباط با بودجۀ خانوار و نیز با توجه به نظریۀ نیازهای آبراهام مازلو و نیز با توجه به شاخص های سطح رفاه خانوار این متغیر را در 4 بعد مورد بررسی قرار داده است تا از این طریق بتواند اثرات اجرای طرح هدفمندی یارانه ها را بر سبد مصرفی خانوار روستای مورد مطالعه بررسی نماید که در ادامه به تعاریف نظری و عملیاتی هریک از این 4 بعد ، به عنوان ابعاد متغیر وابسته خواهیم پرداخت.
تعریف عملیاتی سبد مصرفی خانوار
در این پژوهش متغیر وابسته را به 4 بعد طبقه بندی نموده ایم که بر اساس این تقسیم بندی به عملیاتی کردن هر یک از ابعاد متغیر وابسته پرداخته ایم.
تعاریف نظری و عملیاتی ابعاد متغیر وابسته
تعريف نظری رفتار مصرفی:
از دیدگاه «میشل سولومون»، بررسی رفتار مصرف کننده ،مطالعۀ فرایندهایی است که افراد یا گروه ها در انتخاب،خرید،استفاده و نهایتاً نگهداری یا به دور انداختن محصولات،خدمات،ایده ها و یا تجربیات به منظور ارضاء نیازها و خواسته های خود آنرا طی می کنند(سولومون،7:1994). به عبارت دیگر رفتار مصرف کننده شامل مجموعه ای از فرایندهای روانی و فیزیکی است که قبل از خرید شروع شده و بعد از مصرف نیز ادامه می یابد.
تعریف عملیاتی رفتار مصرفی:
8 گویه برای سنجیدن رفتار مصرفی خانوارها،قبل و بعد از اجرای طرح در نظر گرفته شده است که عبارتند از:
بخش اول ـ لطفاً سوالات زیر را بخوانید و پاسخ های خود را در دوبخش مربوط به قبل از اجرای طرح و بعد از اجرای طرح،با علامت زدن در گزینۀ مورد نظر مشخص نمایید.
در صورت نیاز به شماوره در زمینه انجام پایان نامه برنامه ریزی و رفاه اجتماعی با ما در ارتباط باشید.
ثبت پروپوزال در پژوهشیار از روند های مهم پایان نامه نویسی در دانشگاه آزاد می باشد [...]
برترین سایت های هوش مصنوعی در حوزه پایان نامه و مقاله نویسی در این بخش ارائه شده [...]
هزینه پایان نامه ارشد دانشگاه آزاد چقدر است؟ هر زمانکه نامی پایان نامه دانشگاه آز [...]
برگزاری تکمیل ظرفیت آزمون استخدامی آموزش و پرورش 1403؛ به زودی [...]
همراه ما باشید با آخرین اخبار پژوهشی کشور در بهمن ماه 1402. [...]
جدیدترین اخبار علمی کشور را می توانید اینجا در وبسایت آکادم [...]
آخرین اخبار علمی - پژوهشی کشور در ادامه به حضورتان ارائه می گردد. [...]