در این بخش از آموزش انجام پایان نامه الکترونیک سعی داریم با ارائه نمونه فصل 5 پایان نامه دانشجویانی که قصد انجام پایان نامه الکترونیک دارند را یاری نماییم. انجام پایان نامه الکترونیک حاضر در سال 88 در دانشگاه مازندران به سرانجام رسیده است. دانشجویانی که قصد انجام پایان نامه الکترونیک دارند می توانند با ذکر منبع از این مطلب در انجام پایان نامه برق الکترونیک خود استفاده نمایند.
انجام پایان نامه الکترونیک حاضر را با مطالعه روش هاي عمده بهسازي گفتار آغاز نموديم. اين مرور اجمالي در انجام پایان نامه الکترونیک حاضر ما را به چندين نکته مهم و اصولي در طراحي سيستم هاي بهسازي گفتار رهنمون گرديد، مواردي چون بهره جويي از پردازش هاي زيرباند و مزاياي آن، ايده تلفيق دو يا چند روش قبلي و طراحي سيستم ترکيبي و بهبود سيستم هاي قبلي با به کارگيري مباني منطقي و توجه به خصوصيات سيگنال گفتار، نکات و قواعدي مهم مي باشد که ما را در پيشبرد زمينه هاي کاري اين پژوهش ياري داد. در زمينه بهسازي، روش هاي مربوط به سيستم هاي تک کاناله مورد نظر قرار گرفت.
در فصل دوم، روش ابتدايي تفريق طيفي و روش هاي اصلي مبتني بر آن معرفي شده و توضيح داده شد. روش تفريق طيفي چند باند به عنوان روشي منطقي و با کارايي بيشتر، مورد توجه قرار گرفت. سپس جهت بهبود نتايج بهسازي سيگنال هاي آغشته به نويز سفيد توسط اين الگوريتم، روشي پيشنهاد شد که نتايج را بهبود داد.
در فصل سوم، مباني و اصول ریاضی تجزیه مقادیر منفرد مورد بحث و بررسي قرار گرفت. روش های مختلف محاسبه مقادیر ویژه و بردار های ویژه یک ماتریس توضیح داده شد. خواص و قضایای ریاضی تجزیه مقادیر منفرد ارائه شد و در انتها کاربردهاي آن در پردازش سيگنال و روش استفاده از تجزیه مقادیر منفرد بر روی سیگنال صوت تشريح شد.
در انجام پایان نامه الکترونیک حاضر در فصل چهارم، روش هاي پيشنهادي بهسازي گفتار بر اساس روش تفریق طیفی و تجزیه مقادیر منفرد ارايه شد. در این فصل ابتدا طریقه محاسبه نویز تخمینی با استفاده از تجزیه مقادیر منفرد توضیح داده شد و سپس روش بهینه کردن نویز تخمینی با استفاده از الگوریتم های VAD و آشکار ساز حروف بی صدا و صدا دار بیان شد. در تمامی روش های پیشنهادی حذف نویز مبتنی بر تفریق طیفی از تجزیه مقادیر منفرد به منظور تخمین نویز استفاده شد. در روش های پیشنهادی سعی شد که حالت بهینه با تغییر پارامتر ها بدست آید.
در فصل پنجم نتایج حاصله از شبیه سازی روش های پیشنهادی آورده شدند و با کارهای قبلی مقايسه و ارزيابي گردیدند. نتایج بدست آمده نشان داد که روش های پیشنهادی از کارآئی قابل قبولی در حذف نویز سیگنال گفتار بر خوردارند.
همان طور که نشان داده شد، روش SVSS داراي الگوريتمي ساده و ملموس مي باشد. اين روش به خوبي به غني سازي سيگنال گفتار آلوده به انواع نويزها خصوصا نويز سفيد گوسي مي پردازد و در اين بين نيز از قابليت هاي بالايي برخوردار است. از خصوصيات بارز اين روش مي توان به کاهش شديد نويز موزيکال - مهمترين ايراد روش هاي تفريق طيفي- در سيگنال گفتار غنی شده اشاره کرد.
اين روش هنوز در مراحل اوليه خود مي باشد و از قابليت هاي زيادي براي پيشرفت برخوردار است. بعنوان مثال با تغييراتي در قسمت تجزيه مقادير منفرد و قسمت تخمين نويز ممکن است بتوان نتايج بهتري را نيز کسب کرد. زيرا همان طور که در مبحث تجزيه مقادير منفرد توضيح داده شد سيگنال هاي مربوط به آواهاي صدادار به خوبي مورد پردازش قرار مي گيرند ولي پردازش مربوط به آواهاي بي صدا از دقت کمي برخوردار است و اين مي تواند باعث داخل شدن خطا در محاسبه نويز موجود در سيگنال گفتار آلوده شود.
در صورت داشتن هرگونه سوال در ارتباط با نحوه انجام پایان نامه الکترونیک با ما در ارتباط باشید، و یا نیاز به دانلود نمونه کارهای بیشتر به بخش مقالات مراجعه نمایید.
در این بخش سعی داریم به علاقه مندان به انجام فصل دوم پایان نامه نحوه [...]
انجام فصل اول پایان نامه اصولی دارد که رعایت آن می تواند دانشجویان را در انجام هر [...]
در این بخش سعی داریم به این سوال که رساله دکتری چیست و چند واحد است؟ پاسخ ده [...]
این بخش معرفی موسسات برتر انجام رساله دکتری اختصاص دارد. موسسات برتر انجام رساله دکتری [...]
در ادامه آخرین اخبار حوزه علمی کشور را خدمتتان ارائه می نماییم. با ما همراه باشید. [...]
در ادامه نظر شما را به آخرین اخبار علمی - پژوهشی کشور جلب می نماییم. با ما همراه باشید. [...]
نظر شما را به چند خبر کوتاه علمی - پژوهشی کشور جلب می نماییم. با ما در ارتباط باشید. [...]
در ادامه نظر شما را به گزیده ای از آخرین اخبار علمی و پژوهشی کشور جلب می نماییم. با ما در ارتباط باشید. [...]