به منظور مشاوره پایان نامه مدیریت در این بخش سعی داریم نکاتی را پیرامون انجام پایان نامه مدیریت ارائه نماییم. امید است با استفاده از این مشاوره پایان نامه مدیریت دانشجویانی که قصد انجام پایان نامه ارشد مدیریت و یا انجام رساله دکتری مدیریت دارند بتوانند در اهداف خود موفق باشند.
مشاوره پایان نامه مدیریت که در این بخش ارائه می گردد بیشتر در ارتباط با نحوه انتخاب موضوع و نکات مهم پیرامون آن می باشد که لازم است هر دانشجویی بیش از شروع انجام پایان نامه خود این نکات را مد نظر داشته باشد.
در بحث انجام پایان نامه مدیریت چه در مقطع ارشد و چه در مقطع دکتری اولین گام در بدو کار انتخاب استاد راهنمای مناسب می باشد. پیشتر در ارتباط با ویژگی های یک استاد راهنمای مناسب به طور مفصل صحبت نموده ایم. فقط ذکر این نکته ضروری است که استاد راهنما در پیشبرد اهداف شما بسیار تاثیر گذار است. یک استاد راهنمای بد می تواند کل کار شما را تحت تاثیر قرار دهد. بنابراین بیش از آغاز هر کاری میزان سطح علمی و وفاداری استاد راهنمای خود را بسنجید. در کل شما باید ببینید که استاد شما قرار است شما را یاری نماید یا خیر قرار است سنگ در مقابل پای شما قرار دهد. انتخاب استاد راهنما با توجه به حیطه ای که می خواهید فعالیت نمایید بسیار ضروری می باشد.
پس از انتخاب استاد راهنما حال نوبت تعیین موضوع می باشد. موضوع منتخب شما باید ظوری انتخاب شود که هم در راستای سطح علمی شما باشد و هم باب میل استاد راهنما. از انتخاب موضوعات بسیار پیچیده بپرهیزید. موضوعی انتخاب نمایید که منابع متعدد در راستای آن موضوع موجود و در دسترس باشد. بنابراین پیش از انتخاب موضوع میزان منابع موجود و امکان دسترسی آن را بسنجید. بسیاری از دانشجویان به اسن نکته توجه نکرده و اقدام به انتخاب موضوع می نمایند که نهایتا منجر به رسیدن به بنبست در روند پایان نامه خود می شوند.
در کل موضوع در رشته مدیریت به دو صورت کمی و کیفی می باشد. حالت کمی به صورت پرسشنامه ای بوده به این صورت که دانشجو باید طبق استاندارد های موجود و با توجه به موضوع پایان نامه و با در نظر گرفتن روایی و پایی آن، اقدام به تهیه و توزیع پرسشنامه نماید. حالت کیفی به صورت مصاحبه ای می باشد که دانشجو با انجام مصاحبه با جامعه آماری مد نظر اقدام به گرداوری داده ها خود می نماید.
بسیاری از دانشجویان رشته مدیریت می پرسند که کدام روش ساده تر است. در کل رروش کمی به دلیل مشخص بودن فرایند ساده تر می باشد در حالی که روش کیفی نیاز به تحلیل محتوایی دارد و دانشجو باید با توجه به بینش خود و منابع موجود اقدام به تحلیل پاسخ ها نماید. در انتخاب موضوع دانشجویان ارشد جهت سهولت کار خود می توانند موضوعات کمی انتخاب نمایند ولی دانشجویان دکتری باید روش تلفیقی کیفی و کمی را در نظر داشته باشند. دانشجویان ارشد با پر کردن پرسشنامه و تحلیل آن با نرم افزار spss کار راحتی را پیش رو دارند در حالی که دانشجویان دکتری باید نسبت به ارائه مدلی مناسب جهت تحلیل داده های خود اقدام نمایند.
مطالب فوق بخشی از مشاوره پایان نامه مدیریت بود که می تواند برای علاقه مندان مثمر ثمر واقع شود. در صورت نیاز به مشاوره پایان نامه مدیریت بیشتر می توانید با ما در ارتباط بشاید.
این بخش از آموزش انجام پایان نامه برق به ارائه نمونه فصل 5 پایان نامه برق اخ [...]
اصطلاحات روش تحقیق به انگلیسی. در این بخش سعی داریم اصطلاحات روش [...]
در ادامه آموزش [...]
در ادامه جدیدترین و آخرین اخبار علمی پژوهشی کشور به حضورتان ارائه می گردد. با ما همراه باشید. [...]
این بخش معرفی موسسات برتر انجام رساله دکتری اختصاص دارد. موسسات برتر انجام رساله دکتری [...]
در ادامه آخرین اخبار حوزه علمی کشور را خدمتتان ارائه می نماییم. با ما همراه باشید. [...]
در ادامه نظر شما را به آخرین اخبار علمی - پژوهشی کشور جلب می نماییم. با ما همراه باشید. [...]
نظر شما را به چند خبر کوتاه علمی - پژوهشی کشور جلب می نماییم. با ما در ارتباط باشید. [...]