انجام پایان نامه با موضوع چابکی سازمانی+مدیریت سرمایه های فکری+ هوش سازمانی+ هوش هیجانی در این بخش با استفاده از نمونه فصل 5 آموزش داده می شود. علاقه مندان به انجام پایان نامه با موضوع: چابکی سازمانی+مدیریت سرمایه های فکری+ هوش سازمانی+ هوش هیجانی می توانند با ذکر منبع از این فایل در انجام پایان نامه مدیریت MBA خود استفاده نمایند. انجام پایان نامه با موضوع: چابکی سازمانی+مدیریت سرمایه های فکری+ هوش سازمانی+ هوش هیجانی حاضر در سال 90 در دانشگاه علوم و فنون مازندران به سرانجام رسیده است.
نتايج نظري تحقيق
در اين قسمت از تحقيق، به بررسي نظريه هايي پرداخته مي شود كه در اين پژوهش مورد استفاده قرار گرفتند.
پيشينه هاي تحقيق و ارتباط آنها با نتايج حاصله:
بعلت جدید بودن مبحث چابکی سازمانی، تا کنون مطالعه ای در این خصوص انجام نشده است. و تحقیق حاضر به عنوان اولین تحقیق در این خصوص بوده و شرکت مدیریت تولید برق استان آذربایجان شرقی به عنوان اولین سازمان چابک بر اساس متغیرهای مورد بررسی می باشد.
5-2-2- نتايج تجربي تحقيق
اين بخش از فصل پنجم، به بررسي نتايج تجربي تحقيق در دو بخش نتايج توصيفي و تحليل استنباطي مي پردازد كه طي اين مباحث نتايج مرتبط با آزمون فرضيه ها نيز مطرح مي شود.
5-2-3- نتايج توصيفي تحقيق:
- نوع سمت: از 136 نفر نمونه آماري در اين پژوهش، 8/8 درصد شاغلین به عنوان مدیر،8/58 درصد به عنوان کارشناس و4/32 درصد به عنوان کارمند در شرکت مدیریت تولید برق استان مشغول به فعالیت هستند.
- جنس: نتايج حاصله در رابطه با جنسیت پاسخگویان نشان میدهد از تعداد 136 نفر از كاركنان مورد مطالعه 126 نفر (6/92 درصد) مرد و 8 نفر ( 9/5 درصد) زن بود.
- وضعیت تأهل: وضعیت تأهل پاسخگویان، نشان مي دهد که از تعداد 136 نفر از كاركنان مورد مطالعه 8/8 درصد مجرد و 118 نفر 8/86 درصد متأهل بود.
- سطح تحصیلات: در مطالعه سطح تحصیلات شرکت ملاحظه شد که 7/3 درصد فوق ديپلم، 1/72 درصد ليسانس و 8/22 درصد فوق ليسانس و بالاتر بود.
- سابقۀ کار: نتايج حاصله در رابطه با سابقۀ کار پاسخگویان بیانگر این است که 25 درصد زير 10سال، 25 درصد بين 10 تا 20سال، 25 درصد بين 20 تا 25سال و 25 درصد نيز بالاي 25 سال سابقه كار داشتند
- سن: از لحاظ سنی به طور متوسط 25 درصد زير 25سال , 25 درصد بين 25 تا 44سال، 25 درصد بين 44 تا 49سال و 25 درصد نيز بالاي 49 سال سن داشتند.
5-2-4- نتايج استنباطي تحقيق:
در بخش تحليل استنباطي به توصيف و بررسي نتايج استنباطي روابط بين متغيرهاي تحقيق با استفاده از آزمونهاي ضریب همبستگی پیرسون و تحلیل رگرسیون چند گانه پرداخته مي شود كه در ادامه اين مباحث، نتايج آزمون فرضيه هاي تحقيق ارايه مي شود:
- اولين فرضيه مورد قبول در اين تحقيق، رابطه بين هوش سازمانی با چابکی سازمان است كه با استفاده از آزمون ضریب همبستگی اسپیرمن، با 97 درصد اطمينان تاييد گرديد. این موضوع نشان می-دهد که در شرکت مدیریت تولید برق استان پنج ساختار اصلی هوش عاطفی گلمن شامل خود آگاهی، خود تنظیمی، خود انگیزی، همدلی و مهارتهای اجتماعی بین کارمندان و همکاران، توسعه یافته است. این بدین معنی است که در صورت بروز هرگونه تغییر ناگهانی، هیجانات بین قسمت های مختلف فنی و اداری به خوبی جهت دهی می شوند تا مسئله بوجود آمده حل گردد که این انطباق کامل با چابکی سازمان دارد.
- دومین فرضیه مورد قبول در این تحقیق، رابطه بین همدلی با چابکی سازمان است که از طریق آزمون ضریب همبستگی اسپیرمن با 95 درصد اطمینان تایید نگردید. به این معنی که در شرکت مدیریت تولید برق استان آذربایجان شرقی (نمونه مورد مطالعه) احساس همدلی بین کارمندان تاثیری در پیش بینی یا سرعت در تطابق با تغییرات ندارد.
- سومین فرضیه مورد قبول در این تحقیق، رابطه بین مهارت های اجتماعی با چابکی سازمان است که از طریق آزمون ضریب همبستگی اسپیرمن با 95 درصد اطمینان تایید نگردید. به این معنی که در شرکت مدیریت تولید برق استان آذربایجان شرقی (نمونه مورد مطالعه) مهارت های اجتماعی کارمندان تاثیری در پیش بینی یا سرعت در تطابق با تغییرات ندارد.
- چهارمین فرضیه مورد قبول در این تحقیق، رابطه بین خودانگیزی با چابکی سازمان است که از طریق آزمون ضریب همبستگی اسپیرمن با 95 درصد اطمینان تایید نگردید. به این معنی که در شرکت مدیریت تولید برق استان آذربایجان شرقی (نمونه مورد مطالعه) خودانگیزی کارمندان تاثیری در پیش بینی یا سرعت در تطابق با تغییرات ندارد.
- پنجمین فرضيه مورد قبول در اين تحقيق، رابطه بين خودمدیریتی با چابکی سازمان است كه از طریق آزمون ضریب همبستگی پیرسون، با 97 درصد اطمينان تاييد گرديد. این بدان معنی است که در شرکت مدیریت تولید برق استان (نمونه مورد مطالعه) در زمان بروز هرگونه بحرانی هیجانات در افراد کنترل و اداره می شود. خود مدیریتی یکی از عوامل کنترل کننده شرایط در زمان بروز هرگونه تغییر ناگهانی است. و این با چابکی سازمانی انطباق کامل دارد.
- ششمین فرضیه مورد قبول در این تحقیق، رابطه بین خودآگاهی با چابکی سازمان است که از طریق آزمون ضریب همبستگی اسپیرمن با 95 درصد اطمینان تایید نگردید. به این معنی که در شرکت مدیریت تولید برق استان آذربایجان شرقی (نمونه مورد مطالعه) خودآگاهی کارمندان تاثیری در پیش بینی یا سرعت در تطابق با تغییرات ندارد.
- هفتمین فرضيه مورد قبول در اين تحقيق، رابطه بين هوش سازمانی با چابکی سازمان است كه این فرضیه نیز با استفاده از آزمون ضریب همبستگی پیرسون، با 95 درصد اطمينان تاييد گرديد. به این معنی که در شرکت مدیریت تولید برق استان آذربایجان شرقی (نمونه مورد مطالعه) مدیران میانی و ارشد تلاش می کنند بروز هرگونه بحران و اتفاقی را پیش بینی کنند. با توجه به اینکه نیروگاه ها عموما مدت زمان زیادی است بی وقفه به تولید برق مشغول هستند، احتمال بروز هر گونه اتفاق ناگهانی وجود دارد که می تواند منجر به خروج واحدهای تولیدی از شبکه برقی کشور شود. این موضوع از لحاظ استراتژیک برای نیروگاه و شرکت توانیر حائظ اهمیت است.بنابراین مدیران در تلاش هستند به صورت هوشمندانه هرگونه احتمالی را پیش بینی کنند. همچنین به خاطر اهمیت موضوع، مشکلات پیش آمده با نیروهای بی تجربه نیز به بحث گذاشته شده و به نظرات آنها توجه می شود. که این با ویژگی های چابکی سازمان اطباق کامل دارد.
- هشتمین فرضيه مورد قبول در اين تحقيق،رابطه بین چشم انداز استراتژیک با چابکی سازمان است که از طریق آزمون ضریب همبستگی پیرسون با 99 درصد اطمینان تایید گردید. به این معنی که در شرکت مدیریت تولید برق استان آذربایجان شرقی (نمونه مورد مطالعه) میان توجه مدیران ارشد و میانی به چشم انداز استراتژیک و چابکی شرکت رابطه معنی داری وجود دارد. از آنجایی برق تولیدی در نیروگاه های کشور قابل ذخیره نیست، باید بین برق تولیدی و مصرفی و صادراتی موازنه ای برقرار باشد. از طرفی وزارت نیرو بر اساس مصرف سالهای گذشته چشم اندازی برای تولید آتی در نظر می گیرد. هرگونه اخلالی در تولید نیروگاه، در چرخه تولید کشور تغییرات ناگهانی ایجاد می کند که در برنامه ریزی های سالانه تاثیر منفی می گذارد. بر این اساس مدیران می کوشند این اخلال را پیش بینی کرده سریعا اقدامات پیشگیرانه را انجام دهند که این انطباق کامل با ویژگی های چابکی سازمانی دارد.
- نهمین فرضيه مورد قبول در اين تحقيق، رابطه بین روحیه با چابکی سازمان است که از طریق آزمون ضریب همبستگی پیرسون با 99 درصد اطمینان تایید گردید. به این معنی که در شرکت مدیریت تولید برق استان آذربایجان شرقی (نمونه مورد مطالعه) روحیه کاری کارکنان در پیش بینی و پیشگیری از تغییرات ناگهانی و مخرب تاثیرگذار است. با توجه به پیچیده بودن فرایندهای تعمیرات و عیب یابی،وجود روحیه و ایجاد انگیزه کاری بین کارکنان، به ویژه واحدهای فنی،لازم خواهد بود تا موجب شود تعامل و هماهنگی بین کارکنان بیشتر شود که این انطباق کامل با ویژگی های چابکی سازمانی دارد.
- دهمین فرضيه مورد قبول در اين تحقيق، رابطه بین کاربرد دانش با چابکی سازمان است که از طریق آزمون ضریب همبستگی پیرسون با 99 درصد اطمینان تایید گردید. به این معنی که در شرکت مدیریت تولید برق استان آذربایجان شرقی (نمونه مورد مطالعه) دانش کارکنان در پیش بینی یا پیشگیری تغییرات ناگهانی تاثیرگذار است. برای تولید برق در نیروگاه از فرایندهای پیچیده ای استفاده می شود که برای تسلط و کنترل این فرایندها به دانش بالایی نیاز است تا بتوان در شرایط ناگهانی و در فرصت کوتاه تصمیمات فوری اتخاذ نمود. بدیهی است که این ویژگی انطباق کامل با ویژگی های چابکی سازمانی دارد.
- یازدهمین فرضیه مورد قبول در این تحقیق، رابطه بین فشار عملکرد با چابکی سازمان است که از طریق آزمون ضریب همبستگی پیرسون با 99 درصد اطمینان تایید گردید. به این معنی که در شرکت مدیریت تولید برق استان آذربایجان شرقی (نمونه مورد مطالعه) مدیران با تقسیم وظایف و استفاده از کارکنان زیر دست خود، بین کارمندان هماهنگی بوجود می آورند.و از طرفی اطلاعات به خوبی در اختیار مدیران قرار می گیرد. که کمک شایانی به تصمیم گیری می کند که این با ویژگی های چابکی سازمانی انطباق دارد.
- دوازدهمین فرضیه مورد قبول در این تحقیق، رابطه بین اتحاد و توافق با چابکی سازمان است که از طریق آزمون ضریب همبستگی اسپیرمن با 99 درصد اطمینان تایید گردید. به این معنی که در شرکت مدیریت تولید برق استان آذربایجان شرقی (نمونه مورد مطالعه) قوانین و مقررات به طور مشخص به صورت کتبی و شفاهی به کارکنان ابلاغ می شود. وجود این چنین قوانینی برای ادامه حیات یک نیروگاه بسیار مهم است. زیرا برای اقدامات هماهنگ باید ضوابطی بین بخش های مختلف کاری وجود داشته باشد. وجود نظم کاری بین تیم های کاری در پیش بینی بحران و سرعت عمل هنگام بروز آن حائظ اهمیت است و این با ویژگی های چابکی سازمان اطباق کامل دارد.
- سیزدهمین فرضیه مورد قبول در این تحقیق، رابطه بین سرنوشت مشترک با چابکی سازمان است که از طریق آزمون ضریب همبستگی پیرسون با 99 درصد اطمینان تایید گردید. به این معنی که در شرکت مدیریت تولید برق استان آذربایجان شرقی (نمونه مورد مطالعه) کارکنان در مورد پیامدهای اخلال در تولید برق درک مشترکی دارند. بر این اساس در تلاش اند از هرگونه مشکلی بپرهیزند و در صورت بروز اشکالی، هرچند جزئی، سریعا نسبت به رفع ان اقدام کنند. این فرضیه نیز با ویژگی های چابکی سازمانی انطباق دارد.
- چهاردهمین فرضیه مورد قبول در این تحقیق، رابطه بین میل به تغییر با چابکی سازمان است که از طریق آزمون ضریب همبستگی پیرسون با 99 درصد اطمینان تایید گردید. به این معنی که در شرکت مدیریت تولید برق استان آذربایجان شرقی (نمونه مورد مطالعه) مدیران و کارکنان به تغییر تمایل دارند. این تغییرات در راستای بهبود بهره وری و پایین آوردن مشکلات ناگهانی و احتمالی و کنترل بیشتر بر سیستم های نیروگاه می باشد. با افزایش کنترل سیستم ها، میزان دقت و پیش بینی امکان بروز مشکلات بیشتر می شود که این با ویژگی های چابکی سازمانی انطباق دارد.
- پانزدهمین فرضیه مورد قبول در این تحقیق، رابطه بین سرمایه های فکری با چابکی سازمان است که از طریق آزمون ضریب همبستگی اسپیرمن با 95 درصد اطمینان تایید نگردید. به این معنی که در شرکت مدیریت تولید برق استان آذربایجان شرقی (نمونه مورد مطالعه) وجود سرمایه های فکری تاثیری در پیش بینی یا سرعت تطابق با تغییرات را ندارند.
- شانزدهمین فرضیه مورد قبول در این تحقیق، رابطه بین سرمایه های ساختاری با چابکی سازمان است که از طریق آزمون ضریب همبستگی پیرسون با 97 درصد اطمینان تایید گردید. به این معنی که در شرکت مدیریت تولید برق استان آذربایجان شرقی (نمونه مورد مطالعه) سرمایه های ساختاری در پیشبرد چابکی تاثیر دارد. سرمایه ساختاری شامل تمام ابزارها و اطلاعاتی می شود که به افراد در انجام درست وظایف کمک می کند. هرچه این ابزارها و داده ها بیشتر باشد سرعت تصمیم گیری و پیش بینی در کارکنان بالا خواهد رفت که این با ویژگی های چابکی سازمانی انطباق دارد.
در صورت نیاز به مشاوره در این زمینه با ما در ارتباط باشید.
نوشتن پایان نامه مدیریت گردشگری را می توانید در آموزشی که در این بخش ارائه شده اس [...]
نوشتن رساله دکتری مدیریت اجرایی نکات مخصوص به خود را دارد. در این بخش از آموزش&nb [...]
روش تحقیق کمی یکی از روشهای مهم در تحقیق علمی است که برای جمعآوری، تج [...]
برگزاری تکمیل ظرفیت آزمون استخدامی آموزش و پرورش 1403؛ به زودی [...]
همراه ما باشید با آخرین اخبار پژوهشی کشور در بهمن ماه 1402. [...]
جدیدترین اخبار علمی کشور را می توانید اینجا در وبسایت آکادم [...]
آخرین اخبار علمی - پژوهشی کشور در ادامه به حضورتان ارائه می گردد. [...]