در این بخش از آموزش انجام پایان نامه مدیریت شبکه های قدرت سعی در ارائه نمونه فصل 5 داریم. انجام پایان نامه مدیریت شبکه های قدرت حاضر در تابستان 90 در دانشگاه صنعتی شریف به سرانجام رسیده است. علاقه مندان به انجام پایان نامه مدیریت شبکه های قدرت می توانند با ذکر منبع از این فایل در انجام پایان نامه برق خود استفاده نمایند.
بهره برداران سیستم قدرت میزان بار را برای بازه های زمانی مختلف پیش بینی می کنند. برای تخمین بار، برنامه ریز با استفاده از اطلاعاتی در مورد روزهایی با مشابهت وضعیت آب و هوایی و سایر مواردی که در بخش4-1 بیان شد میزان بار را پیش بینی می کند. نتیجه پیش بینی به عنوان ورودی برنامه مشارکت واحدها و پخش بار بهینه سیستم در نظر گرفته می شود.
به دست آوردن اطلاعات تاریخی کافی به منظور تعیین دقیق توزیعی که عدم قطعیت در تخمین بار را نشان دهد بسیار دشوار است. با این وجود می توان برای مدل کردن عدم قطعیت از توزیع نرمال در تخمین بار استفاده کرد به طوری که میانگین توزیع نرمال، میزان بار پیش بینی شده را نشان می دهد و انحراف از معیار برابر درصدی از میانگین بار است (میزان تغییرات بار پیش بینی شده نسبت به تغییرات باد کمتر است و حداکثر 2% مقدار پیش بینی شده در نظر گرفته می شود).
در این قسمت همچون فصل3 از روش مونت کارلو جهت تولید 4027 سناریو برای بار استفاده شده است. سپس به کمک نرم افزار GAMS و برنامه Scenred، تعداد سناریوها با در نظر گرفتن میزان اختلاف بین سناریوهای تولیدی با سناریوهای کاهش یافته شده تا میزان 63 عدد کاهش یافته اند.
4-3-4 جمع بندی الگوریتم
بطور کلی مسئله SCUC در حضور مزرعه بادی با در نظر گرفتن عدم قطعیت بار پیش بینی شده در روش پيشنهادي به بخش های زیر تجزيه می شود:
- مسئله مشارکت واحدها با قیود امنیتی با سناریوهای مختلف بار، باد و خروج واحدها و خطوط با ثابت نگه داشتن وضعیت روشن و خاموش بودن واحدها.
- زيربرنامه تعيين نوع باس ها به عنوان زيرمسئله 1.
- زیربرنامه بررسی قیود شبکه در ازای سناریوهای مختلف به عنوان زيرمسئله 2.
در ادامه ساختار استفاده شده برای برنامه ریزی مشارکت واحدها با قیود امنیتی با عدم قطعیت بار و توان تولید شده بادی نشان داده شده است. با توجه به اینکه در این قسمت از نتایج مرحله قبل (نتایج فصل3) استفاده می شود و وضعیت مشارکت واحدها ثابت در نظر گرفته شده، مسئله به یک مسئله برنامه ریزی خطی تبدیل شده است. زمان حل این برنامه LP به دلیل نداشتن متغیر عدد صحیح، نسبت به مسئله ترکیب با عدد صحیح و حقیقی بسیار کمتر می باشد.
در این روش برنامه ریزی تولید واحدها به نحوی بهینه می شوند که تمام سناریوهای بار، باد و خروج را پاسخگو باشد. سپس با استفاده از زیر برنامه تعیین نوع باس، قیود (4-3) و (4-4) که باید در مرحله بعد به مسئله بهینه سازی اضافه شوند مشخص می گردند در هر تکرار قیود نوع باس ها به هنگام می شوند. در نهایت با استفاده از رابطه (4-5) فلوی عبوری از خطوط بررسی شده و در صورتی که در برخی خطوط تخطی از حد مجاز رخ دهد آن قید به مسئله اصلی اضافه شده و این قیود که در هر مرحله به مسئله اضافه می شوند تا آخرین تکرار بهینه سازی در مسئله باقی می مانند. در این بخش مسئله بهینه سازی تا زمانی که فلوی خطوط هیچ تخطی ای از حد مجاز در صورت وقوع هر یک از سناریوها صورت نگیرد ادامه می یابد. این ساختار در شکل (4-1) نمایش داده شده است.
همانطور که مشاهده می شود مرحله 1 همان بهینه سازی معرفی شده در فصل3 است که عدم قطعیت در بار پیش بینی شده در نظر گرفته نشده است.
در صورت داشتن هرگونه سوال و یا نیاز به مشاوره در زمینه انجام پایان نامه مدیریت شبکه های قدرت با ما در ارتباط باشید.
نوشتن پایان نامه مدیریت گردشگری را می توانید در آموزشی که در این بخش ارائه شده اس [...]
نوشتن رساله دکتری مدیریت اجرایی نکات مخصوص به خود را دارد. در این بخش از آموزش&nb [...]
روش تحقیق کمی یکی از روشهای مهم در تحقیق علمی است که برای جمعآوری، تج [...]
برگزاری تکمیل ظرفیت آزمون استخدامی آموزش و پرورش 1403؛ به زودی [...]
همراه ما باشید با آخرین اخبار پژوهشی کشور در بهمن ماه 1402. [...]
جدیدترین اخبار علمی کشور را می توانید اینجا در وبسایت آکادم [...]
آخرین اخبار علمی - پژوهشی کشور در ادامه به حضورتان ارائه می گردد. [...]