انجام پایان نامه زبان شناسی همانند انجام پایان نامه در سایر رشته ها نیازمند صرف زمان و دقت بالا می باشد. در این بخش از آموزش انجام پایان نامه زبان شناسی نمونه فصل نتیجه گیری پایان نامه زبان شناسی ارائه شده است. دانشجویانی مه قصد انجام پایان نامه زبان شناسی دارند می توانند جهت انجام پایان نامه زبان شناسی خود با ذکر منبع از این فایل استفاده نمایند. انجام پایان نامه زبان شناسی حاضر در سال 1388 در دانشگاه اصفهان به سرانجام رسیده است.
انجام پایان نامه زبان شناسی حاضر دو هدف عمده را دنبال مي كند كه يكي بيان اهميت حسن تعبيرات در زبان است و ديگري سنجش سطح اهانت آميزي واژه ها در زبان فارسي است. براي پاسخگويي به سوالات تحقيق، رويكرد كاربرد شناختي آلن و بريج به موضوع حسن تعبير را مبناي كار قرار داديم. از اين ديدگاه، حسن تعبير راهكاري كاربرد شناختي است كه با نزاكت و ملاحظات وجهه پيوند دارد و وجهه گوينده و شنونده را مد نظر قرار مي دهد؛ عبارات حسن تعبيري همچنين نشانگرهاي سبكي به شمار مي آيند كه از سبكي توهين آميز پرهيز مي كنند و كاربردشان در گفتار از موضوعات ناپسند و ممنوع حكايت دارد. براي دسته بندي عبارات نزاكتي، «عدم اهانت آميزي» به عنوان معیار در نظر گرفته مي شود و از اين طريق مي توان واژه ها و عبارات را به سه دسته حسن تعبير، صريح و سوء تعبير تقسيم نمود و تشخيص تعلق واژه ها به هر يك از دسته جات منوط به بافتي است كه در آن وقوع مي يابند. با تصريح اين نكته، از معياري به نام معيار نزاكت طبقه متوسط نام به ميان مي آيد كه مدعي است ارزش نزاكتي دسته قليلي از واژه ها و عبارات بدون ارجاع به بافت امكان پذير است و اين امر از نگرش عام مردم نسبت به اين واژه ها سرچشمه مي گيرد. در توجيه اين معيار، نگرش عام كاربران زبان را ناشي از اطلاع آنان از بافت فرهنگي عنوان كرديم و براي تعيين ارزش نزاكتي ساير عبارات زباني (مخصوصاً الفاظ مجازي و مبهم) اين معيار را به سبب ناديده گرفتن بافت موقعيتي ناكارآمد ديديم.
عمده انجام پایان نامه زبان شناسی كه به موضوع الفاظ تابو و حسن تعبیرات پرداخته اند صرفاً به ارائه يك توصيف كلي و اجمالي از اين الفاظ اكتفا كرده اند. بسياري از موضوعات مربوط به تابوهاي زباني از جمله دشنام واژه ها، موضوعاتي به نسبت نامعلوم در عرصه مطالعات زباني به شمار مي آيند و به غير از چند نمونه اندك، هنوز در زبان فارسي پيرامون اين موضوع تحقيقي جامع صورت نگرفته است (دست كم بر مبناي مشاهدات نگارنده). طرح موضوع دشواژه ها و حسن تعبيرات در انجام پایان نامه زبان شناسی حاضر را مي توان آغازی براي بررسي هاي عميق تر از منظر معناشناسي، شناختي و جامعه شناسي زبان قلمداد كرد. بررسي حسن تعبير به عنوان گونه اي از زبان مجاز مي تواند از ديدگاه معنا شناسي نكات ارزنده اي را به دست دهد. از ديدگاه شناختي نيز مطالعه تاثير نوع الگو برداري مفهومي در تعيين ارزش نزاكتي حسن تعبيرات استعاري مي تواند يك كار تحقيقاتي نو به شمار آيد. علاوه بر موارد ياد شده، مي توان از نگاه جامعه شناسي زبان تاثير متغيرهايي چون سن، مذهب و ... را بر كاربرد حسن تعبيرات بررسي نمود.
درصورت داشتن هرگونه سوال و یا نیاز به مشاوره در زمینه آموزش نحوه انجام پایان نامه زبان شناسی با ما در ارتباط باشید.
ثبت پروپوزال در پژوهشیار از روند های مهم پایان نامه نویسی در دانشگاه آزاد می باشد [...]
برترین سایت های هوش مصنوعی در حوزه پایان نامه و مقاله نویسی در این بخش ارائه شده [...]
هزینه پایان نامه ارشد دانشگاه آزاد چقدر است؟ هر زمانکه نامی پایان نامه دانشگاه آز [...]
برگزاری تکمیل ظرفیت آزمون استخدامی آموزش و پرورش 1403؛ به زودی [...]
همراه ما باشید با آخرین اخبار پژوهشی کشور در بهمن ماه 1402. [...]
جدیدترین اخبار علمی کشور را می توانید اینجا در وبسایت آکادم [...]
آخرین اخبار علمی - پژوهشی کشور در ادامه به حضورتان ارائه می گردد. [...]