در این بخش از آموزش انجام پایان نامه مشاوره مدرسه سعی داریم تا با ارائه نمونه فصل 5 دانشجویانی که قصد انجام پایان نامه مشاوره مدرسه دارند را یاری نماییم. انجام پایان نامه مشاوره مدرسه حاضر در سال 93 در دانشگاه علامه به سرانجام رسیده است. دانشجویانی که قصد انجام پایان نامه مشاوره مدرسه دارند می توانند با ذکر منبع از این فایل در انجام پایان نامه مشاوره خود استفاده نمایند.
نتایج حاصل از انجام پایان نامه مشاوره مدرسه حاضر نشان داد که:
فرضیه اول در انجام پایان نامه مشاوره مدرسه حاضر: بین خودپنداره تحصیلی با رضایت از زندگی دانشآموزان رابطه وجود دارد که با توجه به نتایج حاصل از انجام پایان نامه مشاوره مدرسه حاضر معنادار است. این یافته با مطالعه لونگ و زانگ (2000) هماهنگ است؛ که نشان داد ادراک ذهنی نوجوانان از رضایت از زندگی، با ابعاد مختلف خودپنداره، رابطه مثبت دارد. همچنین بامطالعه مارکوویتز (2001) هماهنگ است که نشان داد خودپنداره و رضایت از زندگی، رابطه متقابلی با یکدیگر دارد. همینطور بامطالعه چانگ، برید چانگ، استوارد و او (2003) همسو میباشد؛ که نشان داد خودپنداره اجتماعی پیش بینی کننده قوی رضایت از زندگی، در میان نوجوانان است.
در تبیین این نتیجه باید گفت که خودپندارهی تحصیلی مثبت فرد نهتنها میتواند در تحصیل وی تأثیر بگذارد، بلکه این تصور عاملی مثبت در جهت رسیدن به کمال مطلوب نیز هست و برعکس دانش آموزانی که احساس خوبی راجع به تواناییهای خود ندارند، بهندرت در فعالیتهای تحصیلی خود موفق هستند (پرکی، 1970؛ ترجمه میرکمالی، 1378). داشتن خودپنداره تحصیلی مثبت سبب کارکرد بهتر در فعالیتهای آموزشی شده و درنتیجه احساس کرامت و ارزشمندی در پی دارد و همین منجر به دوری دانشآموز از بسیاری لغزشها و اشتباهات میشود. چراکه کسی که احساس ارزش درونی و کرامت میکند، میکوشد تا همواره عزتنفس خود را حفظ کرده و خودپنداره مثبت خود را تثبیت نماید. مفهوم عزتنفس بسیار نزدیک به مفهوم خودپنداره است. نتایج مطالعات آرسلان، هموتا و آسلو (2010) نشان داد که بین عزتنفس و رضایت از زندگی همبستگی مثبتی وجود دارد.
خودپنداره مثبت تحصیلی همچنین، میتواند به احساس خودکارآمدی تصوری بالا منجر گردد (میکائیلی و همکاران ، 1391). لذا با توجه به مبانی نظری میتوان گفت: خودکارآمدی، خوشبینی را در فرد شکل میدهد، خوشبینی بهطور مؤثری جنبههای مختلف سلامت روانی را پیش بینی کرده و درنهایت به رضایت از زندگی منجر میشود (کارادماس ، 2006). همچنین طبق نظر ریف ارزیابی مثبت فرد از خودش و گذشتهاش یکی از ابعاد بهزیستی است(علیزاده، 1392). بر همین اساس خودپندارهی مثبت، به لحاظ نظری نیز تضمینی برای بهزیستی محسوب میشود.
فرضیه دوم: بین تعارض والد - فرزند با رضایت از زندگی دانشآموزان رابطه وجود دارد که با توجه به نتایج حاصل از پژوهش حاضر معنادار است. این یافته با مطالعه والش، هارل فیش و فوگل گرنولد (2010) همسو است که نشان داد رابطه با والدین میتواند بهزیستی روانی نوجوانان را پیش بینی نماید. همینطور بامطالعه لیزا و شین (2006) هماهنگ است که دریافتند جوانان، خانواده خود را بهعنوان مهمترین کمک به رضایت از زندگی خود میدانند. همچنین بامطالعه پیکو و هاموای (2010) هماهنگ است که نشان داد پدر و مادر عامل مرتبط مهمی با بهزیستی نوجوانان، هستند.
در تبیین یافته های حاصل از انجام پایان نامه مشاوره مدرسه حاضر میتوان گفت که به لحاظ نظری روابط مثبت با دیگران و کیفیت این رابطه یکی از ابعاد بهزیستی از دیدگاه ریف، محسوب میشود(دینر و سو، 2000؛ ترجمهی غضنفری و هاشمی آذر، 1389). ارتباطات مؤثر باعث شکوفایی هویت، و کمال انسان و مبنای اولیهی پیوند وی با دیگران است؛ درحالیکه ارتباطات غیر مؤثر مانع شکوفای انسان شده و روابط را تخریب میکند. اساس زندگی و خوشبختی انسان را همین ارتباطات میان فردی تشکیل میدهد (دیباجی فروشانی، امامی پور و محمودی، 1388) همچنین ارتباطات به عنوان یک منبع اصلی خودارزشمندی و رضایت از زندگی به شمار میآید (حاجی حسنی، اعتمادی و آرین، 1391). همانطور که روابط بین فردی مثبت میتواند رضایت از زندگی را پیش بینی نماید، وجود تعارض در روابط هم میتواند کاهش رضایت از زندگی را در پی داشته باشد. ازآنجاکه والدین مهمترین نقش را در زندگی فرزندان خود دارند؛ درنتیجه وجود تعارض و کشمکش بین والدین و فرزندان میتواند جوانب مختلف زندگی فرزند را تحت تأثیر قرار دهد. علاوه بر این، در دورهی نوجوانی به دلیل ظهور نیازهای جدید در نوجوانان و تفاوت در نیازهای نوجوانان و والدینشان و تلاش هر یک از طرفین بر کنترل دیگری، مخالفتها و تعارضها بیشتر میشود. تا جاییکه این تعارضها سبب از بین رفتن فضای محبت و صمیمیت بین والدین و فرزند شده، فاصلهی عاطفی بین آنها به وجود میآورد و آرامش روانی نوجوان را تحت تأثیر قرار میدهد. درنهایت سبب کاهش کیفیت زندگی نوجوان شده و رضایت از زندگی او را کاهش میدهد.
در صورت داشتن هرگونه سوال و یا نیاز به مشاوره در زمینه آموزش نحوه انجام پایان نامه مشاوره مدرسه با ما در ارتباط باشید.
در این بخش سعی داریم به علاقه مندان به انجام فصل دوم پایان نامه نحوه [...]
انجام فصل اول پایان نامه اصولی دارد که رعایت آن می تواند دانشجویان را در انجام هر [...]
در این بخش سعی داریم به این سوال که رساله دکتری چیست و چند واحد است؟ پاسخ ده [...]
این بخش معرفی موسسات برتر انجام رساله دکتری اختصاص دارد. موسسات برتر انجام رساله دکتری [...]
در ادامه آخرین اخبار حوزه علمی کشور را خدمتتان ارائه می نماییم. با ما همراه باشید. [...]
در ادامه نظر شما را به آخرین اخبار علمی - پژوهشی کشور جلب می نماییم. با ما همراه باشید. [...]
نظر شما را به چند خبر کوتاه علمی - پژوهشی کشور جلب می نماییم. با ما در ارتباط باشید. [...]
در ادامه نظر شما را به گزیده ای از آخرین اخبار علمی و پژوهشی کشور جلب می نماییم. با ما در ارتباط باشید. [...]